Home Even voorstellen Wat doen wij? Hoe werken wij? Wat kosten wij? Contact met ons


Wat kost ID organisatie & ondersteuning?

ID organisatie & ondersteuning is er voor elke portemonnee en past binnen elk budget!

Graag willen wij voorop stellen dat in alle situaties en met elke opdrachtgever voor ons de open en eerlijke communicatie van zeer groot belang is. Wij bieden u kwaliteit en maatwerk voor een eerlijke prijs. Wanneer wij na ons eerste en vrijblijvende gesprek besluiten met elkaar samen te gaan werken, gaan wij voor u een offerte samenstellen.

Wanneer we praten over het begeleiden van zakelijke of feestelijke bijeenkomsten hanteren wij de volgende insteek: Afhankelijk van de door ons te organiseren onderdelen en de tijd die dit vraagt, doen wij u vraf een prijsvoorstel. Na uw akkoord zullen wij de opdracht voor u uitvoeren en realiseren binnen de vastgelegde en afgesproken prijs. Wij kunnen op basis van onze ervaring een concrete en rele inschatting maken van de kosten van uw wensen en communiceren dit vooraf duidelijk met u. Voor u is het te allen tijde helemaal helder wt u besteed en waarvoor.

In het geval dat ID organisatie & ondersteuning u assisteert met (deel-)projecten, kunnen wij dit ook doen aan de hand van een vooraf afgesproken prijsvoorstel f rekenen met een vooraf vastgesteld uurtarief.

Voor alleen het adviesgesprek zoals onder "Hoe werken wij" genoemd, rekenen wij u ook ons vastgestelde uurtarief. U kunt dit dus zo duur of zo goedkoop maken als u zelf wil.