Home Even voorstellen Wat doen wij? Hoe werken wij? Wat kosten wij? Contact met ons


Wat kan ID organisatie & ondersteuning voor u betekenen?

Vaak start iets met de geboorte van een goed idee. U wilt een bijeenkomst gaan organiseren, loopt over van enthousiasme en wilt dit idee vorm gaan geven. Uiteraard kan het ook zijn dat u een wens heeft, een bepaalde doelstelling, maar dat het goede idee hoe dit vorm te geven helaas even uitblijft. Wij helpen u hier graag bij.

Gaandeweg het proces wat volgt, zult u ontdekken dat er veel extra zaken bij komen kijken om uw idee tot uitvoering te brengen. Zaken waar u eigenlijk geen tijd voor heeft, of simpelweg geen tijd en energie voor vrij wilt en kunt maken, aangezien u aan uw eigen werk al meer dan voldoende heeft! Ook een secretariaat of andere ondersteuning welke wellicht in uw bedrijf aanwezig is, heeft vaak de handen vol aan haar eigen, dagelijkse werkzaamheden. En u weet als geen ander dat als u opnieuw het wiel moet gaan uitvinden, u dit veel tijd en energie zal kosten en cliché maar waar: tijd kost geld.

Als zelfstandige kan ID organisatie & ondersteuning u niet alleen branche- en vakgerichte ervaring bieden maar ook enorm veel flexibiliteit. Tegenwoordig is het vaak moeilijk om goed en vakkundig personeel te krijgen. En veelal zijn het klussen waarvoor u (nog) niet een vaste kracht kunt of wilt betalen. Wij voeren de werkzaamheden uit vanuit ons kantoor. Dat bespaart tijd, werkplek en apparatuur. En omdat uiteraard alleen de productieve uren in rekening worden gebracht, bespaart het ook veel geld. Natuurlijk kan er ook op locatie worden gewerkt als dat wenselijk is.

Wij hebben de ervaring en kennis om u op verschillende onderdelen te ondersteunen en deze voor u te realiseren. Niet alleen vanwege onze ervaring zijn we efficiënter en gaat dit ons makkelijker en sneller af, ook het feit dat wij veel branchegerichte contacten hebben, maakt onze bijdrage waardevol. ID organisatie & ondersteuning kan u assisteren met de totale vormgeving, logistiek en uitvoering van hetgeen u wilt organiseren, maar uiteraard ook door bepaalde deelprojecten voor haar rekening te nemen.

Elke opdrachtgever en elk uiteindelijk doel is voor ons uniek. Naast het organiseren en plannen wat bij elke opdracht voorkomt, komen bij elke opdracht nieuwe, ‘eigen’ en unieke onderdelen naar voren. ID organisatie & ondersteuning levert u maatwerk!