Home Even voorstellen Wat doen wij? Hoe werken wij? Wat kosten wij? Contact met ons


Hoe werkt ID organisatie & ondersteuning?

ID organisatie & ondersteuning levert u maatwerk op het gebied van organisatie en ondersteuning. Wanneer u iets wil organiseren, is de eerste stap een persoonlijk en geheel vrijblijvend gesprek waarin we samen met u uw wensen en doelstellingen in beeld brengen. Want het is w congres, w evenement of wat u maar wilt organiseren; het is w visitekaartje. Wij willen zeker niet onze eigen stempel er op drukken zoals andere bureaus dit vaak doen. Wij realiseren ons terdege dat het eindresultaat w uitstraling en w kwaliteit moet laten zien en assisteren u hier graag onzichtbaar bij.

Op het moment dat uw plannen en wensen helemaal duidelijk zijn, gaan we graag in overleg wlke rol ID organisatie & ondersteuning in deze voor u gaat spelen.

Een aantal voorbeelden:

 

 • Het verzorgen van administratieve ondersteuning: denk aan het opzetten en beheren van adresbestanden, het samenstellen en verzenden van uitnodigingen, drukwerkbegeleiding en bijvoorbeeld het verzorgen van naambadges;
   

 • Het regelen van een unieke locatie, een goede cateraar en de inrichting en aankleding van een locatie.
   

 • Zorgdragen voor de ontvangst en begeleiding van uw gasten tijdens een bijeenkomst en het logistiek cordineren van uw evenement tijdens de uitvoering.
   

 • Een ander voorbeeld is het invullen van uw evenement met bijvoorbeeld
  perfect passende sprekers, muziek of ander (op maat gemaakt) entertainment.
   

Voor al deze zaken heeft u een aanspreekpunt nodig. Met ID organisatie & ondersteuning heeft u niet alleen n aanspreekpunt in plaats van vele, maar heeft u ook een partner in huis met de juiste contacten en verstand van zaken. Wij denken aan alle details, u kunt het loslaten en u richten op de zaken waar uw talenten liggen. ID is voor u de spin in het web met oog voor detail.

Wij kunnen uiteraard ook het gehele traject voor u verzorgen, van begin tot eind. Van het zoeken en vastleggen van een geschikte locatie tot en met de evaluatie. U vertelt ons wat u wilt realiseren en hoeveel dit ongeveer mag kosten en wij verzorgen voor u de rest, waarbij wij ook kunnen zorgdragen voor een goede follow-up na afloop; eventueel een evaluatie en een soepele en correcte afhandeling van de financin.

Een laatste maar niet zeldzaam voorkomende situatie is dat alles al georganiseerd is. U heeft het programma samengesteld, de locatie is besproken, de begroting is rond, de uitnodigingen zijn de deur uit en uw gasten melden zich in hoog tempo aan. Toch zijn er wat twijfels: is de ruimte goed, zijn er voldoende mensen om te assisteren; klopt de logistiek? Ook dn kan ID organisatie & ondersteuning u van dienst zijn. Een adviesgesprek, dat helemaal niet veel tijd hoeft te kosten, kan u veel stress besparen!