Home Even voorstellen Wat doen wij? Hoe werken wij? Wat kosten wij? Contact met ons


Even voorstellen

Graag stel ik me aan u voor: mijn naam is Ingrid Wolters-Dijkhof en ik ben de oprichtster van ID organisatie & ondersteuning.

Goed kunnen organiseren, kunnen plannen, een complete en volledige administratie op kunnen zetten, de puntjes op de bekende i zetten en heel nauwkeurig en efficiŽnt kunnen werken, is een kunst. Naast natuurlijk talent voor deze belangrijke eigenschappen heb ik ruim 10 jaar ervaring in de organisatie-branche. Met name mijn functie van projectadviseur bij het Congres- en Evenementenbureau van de Politieacademie heeft mij de vele verschillende aspecten van het vak bijgebracht. Na vele jaren Politieacademie, die voor mij van onschatbare waarde zijn geweest, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Tijd voor een goed idee: ID organisatie & ondersteuning werd geboren.

Mede door mijn praktijkervaring weet ik hoeveel werk, planning, tijd en energie het (u) kost een goed geoliede organisatie neer te zetten. Bij alles wat u organiseert, komen een heel aantal extraís kijken waar u van te voren vaak niet aan denkt. Hetgeen volkomen logisch is, aangezien u heel goede ideeŽn en veel talenten heeft, maar vaak geen organisatie-expert bent.

Onze kracht ligt juist in het organiseren en ondersteunen. Op de volgende paginaís ziet u wat wij hierin voor u allemaal kunnen betekenen en wat de enorme meerwaarde van ID organisatie & ondersteuning voor uw zakelijk of feestelijk evenement kan zijn.